.

.

dijous, 8 de setembre del 2016

Arribada dels Chromebooks a l'INS

Al gener de 2014 després d'una visita a BETT (Londres) ja es veia de forma clara l'aparició dels Chromebooks (llegir article). Des d'aquell moment ha estat molt el treball que hem fet per tal d'introduir aquests dispositius a l'aula. Molta formació, molta informació i molt treball amb col·laboració amb Cloudalia (partner de Google) i amb el mateix google va servir per apostar decididament pels Chromebooks.
El passat curs l'aulABP ja fou equipada amb 16 Chromebooks com a pla pilot per poder experimentar realment les seves propietats. Passats aquests mesos el centre va apostar definitivament pels Chromebooks i avui els pares han passat a recollir els dispositius. L'INS Josep Vallverdú s'ha convertit en el primer centre educatiu de les terres de Lleida en disposar d'aquest nou dispositiu i, després de Vedruna, serà uns dels instituts públics amb més Chromebooks de Catalunya. Tot un repte i tot un món de noves possibilitats pedagògiques que s'obren al voltant d'aquest ordinador.


Moment en que els pares estan recollint els Chromebooks lliurats per l'empresa Cloudàlia

3 comentaris:

  1. Aquest any estic coneixent molts centres que es decanten pels Chromebooks.
    Al meu centre, l'institut públic Salas i Xandri de Sant Quirze del Vallès, aquest serà el segon curs que els alumnes l'adquireixen i l'utilitzen a classe diàriament.
    Ja tenim 120 alumnes amb Chomebooks, 60 a primer d'ESO i 60 a segon, i n'estem molt contents. Per treballar amb metodologies cooperatives i amb projectes és una gran eina.
    M'alegro que a vosaltres també ús sigui útil.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Jaume pel teu comentari. Nosaltres ja estem fent via pel mateix camí que vosaltres i espero que em sapiguem treure el mateix suc.

      Elimina
  2. Bo veure els projectes dels centres i com evolucionen! Ens veiem a SIMO aquesta setmana?

    ResponElimina