.

.

dissabte, 16 de gener del 2016

Realitat virtual a les Garrigues


Avui a les 4 de la tarda hem pogut participar de nou en la Fira de l'Oli. Per nosaltres com a aulABP és sempre un plaer el poder retornar a la comarca el que ella ens dona. Nosaltres simplement ens encarreguem de motivar i guiar a l'alumnat per tal de que pugui excel·lir. Novament ha estat en Guillem Prats qui amb el seu Treball de Recerca "Realitat virtual a les Garrigues" ha mostrat com la tecnologia pot apropar-nos a qualsevol lloc.
En el decurs de la presentació el Guillem i el conductor de l'espai van anar desgranant tots els elements que han fet d'aquest treball un punt de sortida del que pot ser una nova eina educativa. Per suposat que el treball no estava enfocat primerament com una eina educativa, sinó com un aprofundiment i introducció a la realitat virtual, a la programació i al repte que en Guillem s'havia plantejat d'aprendre.
La meva participació fou simplement destacar que gràcies a una petita part del seu projecte, nosaltres volem desenvolupar una eina que permetrà a l'alumnat visitar entorns "virtuals" a partir dels quals podrà aprendre. La possibilitat d'immergir a l'alumnat en qualsevol entorn gràcies al programa desenvolupat pel Guillem, juntament amb el mòbil i unes ulleres cardboard obren tot un món de sensacions noves que esperem poder aprofitar per fer que l'aprenentatge de l'alumnat sigui millor i més significatiu.

El públic assistent a la presentació va poder experimentar amb el seus propis mòbils aquesta experiència.




Ara per ara ens hem centrat en mostrar el millor de la comarca amb les fotografies fetes amb una càmera de 360º. Si voleu veure la presentació i sobretot si voleu accedir al món, Garrigues Virtual, cliqueu en aquest enllaç (Enllaç a la visita virtual) o bé en les ulleres. Bon viatge! 


Realitat Virtual

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada