.

.

dijous, 5 de març del 2015

Presentació a CloudTICalia

La bona sinèrgia amb Cloudalia, organitzadora de la Jornada Anual CloudTICalia 2015, ens ha donat l'oportunitat de presentar l'aulABP en un fòrum molt especial. Tota la jornada gira entorn dels nous dispositius que han d'entrar properament a les aules: els chromebooks.
Per nosaltres és un plaer el poder compartir jornada amb ponents del nivell d'HP, ECONOCOM, i per suposat l'escola Vedruna que ha apostat decididament per aquests dispositius. Nosaltres ja hem fet el nostre camí incorporant l'espai i la metodologia, ara ja només ens falten els dispositius que ens ho han de posar tot encara més fàcil.

dimecres, 4 de març del 2015

Hi ha premis i premis.

Avui, a les 7 del matí sortíem de les Borges Blanques amb la sensació de que anàvem a gaudir d'un dia especial. Es notava en l'ambient el grau d'excitació i d'alegria continguda en la cara de l'alumnat. I realment així ha estat. Només arribar al MOBILE WORLD CONGRESS i haver-nos d'acreditar ja deixava entreveure la magnitud de l'esdeveniment. Un cop a dins ens han acompanyat a uns quants stands on hem tingut un tast del que és el màxim exponent de la tecnologia mòbil.
Com diu el títol hi ha premis i premis. Hi ha premis que te'ls emportes cap a casa i allí es queden i altres, com aquest, que durant tota la vida els recordes. Jo vull pensar que aquest ha estat del segon tipus i que quan aquest grup d'alumnes miri endarrere algun dia recordi que, tal i com diu un dels eslògans del projecte mschools, "fer coses espectaculars comporta resultats increïbles",. Esperem que totes aquestes experiències els serveixin un dia per ser ells els protagonistes de grans fites en la seva vida professional. I si es recorden que una part d'aquesta empenta la van rebre a l'aulABP llavors ....


La fotografia, obsequi de la fotògrafa Haidy Blanch, ha estat presa dins de l'stand de GSMA, mostrant amb orgull l'acreditació que ens ha permès entrar en el recinte. Aquí ens han explicat com serà l'internet de les coses el qual ja és el present i futur d'internet. També hem pogut gaudir d'una simulació en tres dimensions només utilitzant unes ulleres que portaven incorporat un mòbil.



dimarts, 3 de març del 2015

La mirconarració audiovisual de l'aulABP a TV3.

Un cop més TV3 ha volgut difondre una notícia fruit del treball a l'aulABP. Aquest cop ha estat per tal de donar a conèixer el primer premi del Mobile Learning Awards 2015 que el nostre clip Èxit=TAC6 va guanyar el passat dijous. Si voleu veure la notícia completa podeu clicar damunt de la imatge. En la notícia es posa de manifest el bon ús dels dispositius mòbils en el procés d'aprenentatge de l'alumnat.

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-comarques/premi-del-congres-de-mobils-per-a-escola-de-les-borges-blanques/video/5476484/